balik kampung kedua

Salam buat para pembaca..

Minggu ni amat sibuk memandangkan minggu last sebelum cuti raya.  Kebanyakan pensyarah nakkan semua tugasan dihantar sebelum cuti ni.  Tapi, alhamdulillah due date dilanjutkan lagi memandangkan kitOrang(dak2 kelas) ni baik. ehehe..
tapi
aku jangan gembira sangat..
sebab banyak tugasan yang pelu dihantar lepas cuti, nak dating pun macam xsempat, sempat aje..

Apa yang penting sekarang, due date untuk balik kampung semakin tiba.
Esok?
Bukan la..seminggu lagi. (-_-")

tapi tak pe, esok balik kampung kedua dulu..
Bukan umah bakal mak mentua okey, sebab bakal mak mentua i kat Kelate gak..paang!! kegedikan terlampau di situ..huhu

http://www.cute-smiley.com


Malam esok, aku akan naik bas di Melaka Sentral untuk menuju ke Terengganu sebab aku akan menjalani Pengalaman Berasaskan Sekolah (PBS) kat tempat Na, salah sorang teman rapat aku kat sini sebab tu aku cakap sesukehati je kampung die tu kampung kedua aku..leh kan?leh r..ehehe

gambar sekadar hiasan..ihsan pak cik Google
kalau balik Kelantan aku biasa gak naik bas Transnasional ni..tapi esok bas lain, aku tak pernah naik pun bas tu.  Harap-harap sepanjang perjalanan hampir 12jam esok, keadaan selesa la yer.

http://www.cute-smiley.com
p/s : Doakan keselamatan perjalanan aku yer!!
dari Terengganu ke Kelantan tak tahu ag nak balik camne, ade sesiapa boleh bagi tumpang tak?
~lalalalaa (-_-")



19 comments:

dak eina (◕‿◕) said...

kamu org kelantan ke??

sugar2 kapas strawberry said...

xsuke naik bus trans dtg pahang.bus buruk

apik pehe said...

boleh2..tapi emiey kena tunggu seminggu kat situ..then bas yg apik nek tu akn benti kt dungun..emiey naik kt ctu tau..nati apik g kecek nga drebar bas..haha..tibo2 kecek klate

♥-- emieysandra --♥ said...

dak eina
:- yup!

♥-- emieysandra --♥ said...

sugar2 kapas
:- hahaha..

♥-- emieysandra --♥ said...

apik pehe
:- ala apik, emiey kat manir la..
kecek la ng drebar tu suh berenti kat manir..hahahaa

apik pehe said...

manir?beloh mano tu?..dok kenal..hehe..xpo2..nati apik kecek

♥-- emieysandra --♥ said...

apik pehe
:- nak oyak pun xtahu, tapi tempat tu manir la..huhu

Dark Half said...

bestnya balik kampung

twinkle twinkle said...

kelatee kee?

♥-- emieysandra --♥ said...

dark half
:- yup..besttt!

♥-- emieysandra --♥ said...

twinkle twinkle
:- ha'ah..~_^

Rashid said...

salam

bestnya balik kg.. sambil nyanyi lagu balik kg.. sudirman.. hehe

Aidi-Safuan said...

ala, xsempat nak dating ke? sedih la i camnih. sob2... :(

♥-- emieysandra --♥ said...

Rashid
:- hoho ho balik kg..hoho balik kg..
hahaha

~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

Aidi Saffuan
:- ala..klu u sedih, i lagi sedih..xmO sedih2 k..redha je la..hahahaha

Aidi-Safuan said...

ala, tapi sedih gak... camner? :(

Tomato Gurl's Life said...

emiey tumpang balik dgn pck lori je..miahaha ;p

♥-- emieysandra --♥ said...

tomato gurl's life
:- huhu, nti la emiey jnguk2 pkcik lori yg ncem cket..