Aku jumpe Diano Sebastian..

Salam buat para pembaca..

kOrang pernah jumpe Diano Sebastian tak?
tak pernah ea?

pemain ragbi ke? 
bukan..
dia ni pemain bOla sepak ke? 
bukan jugak..tapi bakal suatu hari nanti kot.


pemain anak patung kOt..
eh, tak bOleh ar, pemain pasir je kOt
mungkin jugak bakal guru macam aku nie..ehehe

ish..penat tOl membebel entah ape-ape..
go straight tO the pOint je la, xyah konar-konar lagi ea..

ni ha..tengOk gelagat peminat Diano Sebastian a.k.a Aniq apabila bertemu dengannya.

Diano Sebastian memberikan pose yang membuat para peminatnye hampir sawan..


aku pun tak lepaskan peluang bergambar dengannya.


wah..die dah tak buat muke nakal..
cOmel sangat kan..geramnyerr..

 
tengOk..die buat muka lagi, dah muak melayan peminat nie..huhu


Sebenarnye, entah nama glamOr sape yang diberikan kepada si cilik yang comel ni,
cOmel kan muke dia, dah dengan gelagat die yang memang membuatkan aku geram sangat.
First, memang die tak nak dengan kitOrang ni, lepas tu baru la die biasa dan aku pun dah bOleh suh die salam & cium tangan aku, budak ni memang cute sangat.


thanks kat sape-sape yang memberikan kOmen di entri ni, kalau ade pendapat lain..sila kOmen yer. Masih dalam mOod mengedit bLog ni..huhu



6 comments:

sizukaDeboss said...

nakal je muke budak tu:P

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

comel nya budak tu. ble besar mesti hensem bagai! haha :DD

~ nur khairunnisa mohd azuhar ~ said...

lol,comel! anak siapakah?
^.^

♥-- emieysandra --♥ said...

sizukadebOss ~ ha'a..nakal yg cOmel!!

roshazzy Shag ~ yup, nk chup wat menantu k?ehehe..

nur khairunnisa ~ anak lecture emiey,ehehe

~_^

nas said...

ala2..comeynyer budak bernama aniq tue..
hahahhaha....kompem besa2 nie hensem..:) !!! ko ngorat la dye..hahahhaa

♥-- emieysandra --♥ said...

nas ~ dah ngOrat pun, tp emiey lak reject die..decide nak wat bakal menantu je kalau sempat..huhu

~_^