airmata berlinang lagi..

Salam buat para pembaca...

Macam ni ke jadi perempuan, selalu sensitif?
tak suke sangat perasaan nie..

3 Ramadhan..
i miss my family sO damn!!
Aku tak tahu kenapa semester ni, airmata ni mudah sangat berlinang.
Rasanyer dah banyak kali kOt aku nangis sebab rindu kat umah.
excuse me, befOre dis aku terlalu egO untuk nangis sebab rindu kat family..
bukan ape, tak suke dicOp anak manja..
no..it's nOt me!!

Aku tak bOleh bayangkan lepas ni, bila semua orang akan bukak lagu raya..
i will cry again!!

nOpe!..i must be strOng.

student kat luar negara lagi jauh & jarang balik kalau nak dibandingkan aku, Melaka - Kelantan je kOt..

crying like baby..ololo comelnyer..isk isk T_T


p/s : psstt!! ini bukan sebab datang bulan yer, sebab aku dah lepas untuk bulan nie, ~lalaaalaa
:- nak tidur dah, kepala ni pusing-pusing aje..



13 comments:

SANDRA AZWAN said...

jadi student tak sah kalau x rindu kat family....thank god i dah habis study..tu pun tak berpeluang nak balik..tunggu raya jugak baru nak balik..hehe;-)

naz said...

apa nak buat. mahu kan sesuatu kena korban sesuatu :)

sizuka[Izzati] said...

betul.sabar ok.yg duduk lagi JAUHHH nih lagi merana hati=')

♥-- emieysandra --♥ said...

sandra azwan ~ ni yg xsbar nk hbiskn study nie..

naz ~ ha'a, demi sebuah kejayaan, huhu

sizuka ~isk3 T__T

~_^

MOFASAD said...

gua tiap2 minggu balik berbuka dengan family. hahaha

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. rindu-rinduan dgn family ke dgn org lain ni? hihi =p

♥-- emieysandra --♥ said...

mOfasad ~ saje nk bikin emiey jeles r tuuu!!

asada ~ family ler asada, yg len tu sampingan lak..huhu

~_^

Idalara said...

salam dik..
ada lagu raya kt blog sis tp lirik je(sorry hehehe)...mng buat sis sedih dn rindu kat maka abah..sama lah mcm adik..nak balik apa kan daya...keja dan komitment lain yg banyak..

Nur Erma Suzieaty said...

erma pun rindu kat fmily gak.. lagi 3 mgu bru ley blik.. kte same2 la sabar ye!

makbed said...

biasalah homesick tu. take care ok. jgn nangih2 sgt. abih garam galian dlm badan tu kang... hehehhee..

♥-- emieysandra --♥ said...

idalara ~ xmO dgr lagu raye,isk3..T__T

erma ~ same2 la bersabar..

makbed ~ huhu..ok2, save gram galian..

~_^

paan sabri said...

melaka-kelantan, jauh gak tu.. kumpul la duit naek flight.. hehe

miszTERRA_SF_ said...

awk.. sy pon wndu mama sy.. ase nk terbg blk klate skang gak