preschool of rOxs at seOul Garden

Salam buat para pembaca..

Kali ni, aku nak update pasal sambutan 3th anniversary presechool of roxs. Walaupun dah 3hari lepas, aku tak nak ketinggalan mencoretkan setiap kenangan hidupku dalam blOg ni.  Nak pulak, ia merupakan kenangan terindah.



Kenapa aku tak update awal-awal??
2hari lepas..my lappy prOblem ag, tapi sekarang dah setel pun,
Oh my lappy, harap-harap takkan ade problem lagi la ek, kesian kat tuan mu ini..
http://www.emocutez.comnak mengupdate blOg pun susah, kalau tak update..
mr. nuffnang takkan sayang kat tuanmu ini lagi..
sOb3  T___T 


cukup!!!
cukuplah dengan edisi jiwang ni..yang langsung tak de kena-mengena dengan tajuk entri pun!


jOm ceriakan hari dengan mencuci mata tengOk awek-awek cun praOne ni..huhu, 
pankk!!! terlanggar dinding..ahakssss..


Alhamdulillah, aktiviti kelas kali ni..semua classmate hadir mencukupkan seisi keluaga praOne iaitu seramai 20 orang!!


tengah nak pilih makanan, disebabkan ini dah kali ketiga aku menjejakkan kaki ke Seoul Garden ni..aku pun dah paham benar ape selera perut aku ni..jadi pemilihan makanan kali ini lebih teratur la bukan semata-mata menurut nafsu je..


aku terus cari nasi, nggak bOleh tahan dong..dari pagi tak makan nasi..
makan dengan stimbOt tOmyam..nyum3!!

sesi makan sambil suap-menyuap sedang berlangsung..


sambil makan pun sempat lagi berpOsing..


diapit dua gadis 7Julai..


berpOsing sakan dengan my classmate yang sempOi ni

bergambar kenangan kat depan seoul garden ni..


p/s : banyak lagi aksi-aksi pOsing kitorang nampak sangat bikin kecOh kat Seoul Garden, Mahkota Parade ni..tapi tak larat la nak uplOad, korang pun mesti tak larat nak scrOll down jugak kan..kan..kan




3 comments:

dunspeak♥ said...

besnyo gi make2..heee

♥-- emieysandra --♥ said...

ehehe..mmg best, nak pulak klu rmai ng kwn2..

~_^

Jαnnαhツ said...

wah, bestnyer outing makan2 ngan kawan2. makan seoul garden lagi. huhu. esok ingat nk pegi try.