Lucky Draw RASP

Salam buat para pembaca..

Dengan jayanya, semasa sibuk berblogwalking..aku terjumpa lucky draw yang menarik hatiku untuk mencuba.

jOm chek it out!!

ini banner nye, klik je untuk terus ke blOg penganjur
:
:

syarat-syarat yang mudah :-

Syarat2nya adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....

5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....


tarikh tutup 28 Julai 2010, 12 tengahmalam. Nama pemenang lucky draw akan disiarkan pada 30 Julai 2010.

~ DONE ~



2 comments:

rasp said...

thanks for joining....gud luck!

♥-- emieysandra --♥ said...

rasp ~ tenkiu..ehehe

~_^