Kisah Romeo & Juliet dalam preschOol of rOxs

Salam buat para pembaca..

Masih ingat dengan entri siapa Romeo?.. ha..hari ni la penamatnyer, untuk semuanya membongkarkan Juliet masing-masing dan mengetahui siapa Romeo masing-masing. Sangat excited apabila sampai kat kelas pagi tadi. Setelah semuanya dah sampai.  Seorang demi seorang dipanggil ke depan untuk memberitahu siapa Juliet masing-masing dan memberikan hadiah pada Juliet tersebut.  Memang happening sangat!!


Biar gambar yang mengabadikan kenangan mengekspresikan suasana pagi tadi


Inilah Juliet aku, penat tau nak cOver yang aku ni Romeo die sebab kitOrang memang rapat dan kenal sangat diri masing-masing, dia dah aku anggap sebagai kakak sampai akhirnya, lOve u muachhh!!


Ini pulak, Romeo aku yang sering mengutus surat rahsia tu..sOrang girl yang very periang dan aku memang tak leh detect yang rupanyer dialah si Romeo aku tu..love u muachhhhhhhh!!


Sesi suap-menyuap..dari kiri...na, hani, ana, kak nurul dan ain.



of cOz la, sesi pOsing mosing laks..dari kiri, bieha, aku dan hanum




6 comments:

velasrizal said...

wah ramainye bidadari di sini..

Kenali Sifat Aneh Wanita

PIDUT ASiS said...

velasrizal jatuh cinta ke???hahahaha

naz said...

mana romeo nya? haha

♥-- emieysandra --♥ said...

velasrizal ~ mane??? *sje buat2 tnye*

pidut asis ~ ye k?xtau pun..huhu

naz ~ ade, d klngan kitorang gak, bace entri yg d'link d awl entri ni..mesti phm, ni cume game je..

~_^

Fyzal said...

wah.. bukan maeh meriah lagi.. hehehehe

♥-- emieysandra --♥ said...

fyzal ~ yup.memang!