I Am Superwoman Contest

Salam buat para pembaca..

Aku ditag oleh Aida untuk jOin contest ni.

I AM SUPERWOMAN CONTEST..


Syarat-syarat :
1. Terbuka kepada semua kaum hawa di seluruh Malaysia.
2. Buat entri bertajuk I AM SUPERWOMAN CONTEST, dan letak gambar korang. 1 gambar saja (mesti gambar sendiri, tak boleh gambar orang lain) n gambar tu mestilah memenuhi syarat2 berikut;
- Mesti pakai make-up (tak kira nipis atau tebal,pressed powder je pun kira make-up jgk kn.hehe. sebab seorang superwoman mesti RAJIN untuk merapikan diri). Kalau rajin, bole list kan make-up yg korang guna dlm gambar tu.
3. Be Follower kat sini  & Letak banner kat atas tu dkt sidebar anda.
4. Entri berkenaan mestilah di link kan terus ke contest ini.
5. Tag minumum 3org kwn anda.
6. Tinggalkan nama & link dkt comment entri ni.


Setelah puas dok mencari dalam folder album, aku bagi yang nie.
hOpe it's Ok






tiga orang yang aku nak tag ialah
Cik Paro
Tiefazatie
CheqpjOy



DONE!!



7 comments:

princeduyong said...

ermm..gamba tu nampak cam sesuai sgt..tapi try edit letak baju ada huruf S...superwoman la katakan...

AiDa AzRyN said...

cantek kamu! ;)

♥-- emieysandra --♥ said...

princeduyOng ~ xterpikir pulaks..hOho..leh kapel ng faizal tahir x..kuang3x

aida ~ huh..bese je.*blushing*
hahaha

~_^

mekchu said...

good luck.. tp gmbr tu gelap skit.. kalo org dh comey, ada harapan nak menang tu..

cik paro said...

nnti cik paro join k!!!!!!

♥-- emieysandra --♥ said...

mekchu ~ efek yg mmg disengajakan,ehehe..ala, jOin suke2 k..klu ade rzeki mnang,alhamdulillah

cik Paro ~ bagus cikParo, tak sabar nak tgk cik paro melaram..

~_^

fyna said...

comel!