Contest Mata Menawan...

Salam buat para pembaca..

Setelah ditag kak Nurul, aku pun menjOin contest ni.
Contest Mata Menawan, entahlah layak ke tak tapi try je la masuk kan.

Contest yang dianjurkan oleh Fatin Fatihah



1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan.serta link referral anda :)

inilah gambarnya..time ni sesi bergambar dalam bilik sendiri masa cuti hari tu..
emm, berguna jugak untuk jOin contest ni kan..



lastly, nak tag 2orang pulak :
  Huda 
 


6 comments:

lady XOXO said...

NICE PIC... good luck ok.. wow mata mu menawan.. minum BRANDS kot...

♥-- emieysandra --♥ said...

tenkiu..ehehe, bese je la
BRANDS air masak je..haha
~_^

Frank Lampard said...

boleh menang ni..

huda ツ said...

akk comel ,
kalau huda tak join boleh ?
agagaga busy kott sekarang nihh ,
err lagipun huda takde gambar yg cantik ;p hiks btw tenggs sudi tag huda ;D

sebelas said...

bulaaaaattnya mata :D






http://nomborsebelas.blogspot.com/

♥-- emieysandra --♥ said...

Frank Lampard ~ huhu..tak mengharap sangat..

Huda ~ akak ok je, janji ckup syarat dah tag kan..bizi ea, take care!!

sebelas ~ mata mmg bulat..ehehe

~_^