blOg tak de layOut..

Salam buat para pembaca..

Seperti yang dapat dilihat, bLog aku ni tak ada layOut dan aku hanya menggunakan backgrOund warna pink.

Kenapa?
Sebab sebelum ni aku menggunakan layout blOg dari scrappin blOg dan sekarang ia telah diremOvekan oleh photobucket.

ermmm..ape la nasib blOg aku ni, dah la internet  tengah lembab macam kura-kura. Aku kena survey la cari layOut baru.  Aku dah la suka sangat guna layOut-layOut dari scrappin blOg tu sebab memang kena dengan jiwa aku yang berbunga-bunga warna-warni nie..ahakssssss dan juga senang nak install masuk dalam blOg ni.

macam mana la nak cari layOut baru, ada sesiapa boleh bagi cadangan tak?

emmmm..(-_-")


agak-agak gambar ni ngam dengan citer entry kali ni ke?



4 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

ala....ni pun dah cun ape...
http://lyndawawa.blogspot.com/

sugar2 kapas strawberry said...

g kat delightful dots.xpon shabby blog.klu da msuk kat blog2 ni,sure akn jmpa yg lagi byk.have fun !

♥-- emieysandra --♥ said...

ciklindawawa ~ bese sgt nie,ehehe

kapas strawberry ~ tQ, nti nk g tgk ea..~_^

tiha said...

Salam Singgah Blog Saya ada entry Baru lah http://fasham87.blogspot.com/2010/07/my-destiny.html
dan ini juga http://fa87.blogspot.com/2010/07/songs-cnblue-love.html