NUFFNANG..

Salam buat para pembaca...

baiklah, hari ni cikgu nak ajar pasal NUFFNANG

mula-mula mari kita eja dulu, ikut selepas cikgu sebut ye


N U F F N A N G




pandainyer..meh ambik gula-gula ni sorang satu..
http://www.emocutez.com



 sila abaikan je kat atas tu, actually, aku pun baru kenal je dengan nuffnang ni. Lama-lama aku berkenan la pulak, dah jatuh hati perasaan kat die. Tak tau la die handsome ke tak, yang aku tahu die bOleh bagi duit kat aku. Duit tu, leh ar wat support perbelanjaan hidup kan, nak shOpping mOpping ape saje pun bOleh, kasut..handbag..make up..errr..karangan yang agak jauh tersasar.

nape la banyak sangat mengarut dalam entry kali ni, nervous kOt nak cite sal bende ni..~lalalaa




aku dah pun mendaftar di bawah nuffnang, dan masa mula-mula blOgging memang buta nuffnang, langsung tak peduli. Tapi lama-lama baca entry orang lain pasal nuffnang ni best jugak. Lepas tu, baru la aku start serius untuk dapatkan earning dari nuffnang.



Alhamdulillah, sekarang ni aku dah dapat dua buffered earning. Harap-harap rezeki semakin bertambah lepas ni.
Semoga korang teruskan support blOg yang bese ni. I'm really appreciate u all!!


update : aku dah tahu camne nak buat printscreen!!
tenkiu pada Kelly Eunzi..



13 comments:

suhaisweet said...

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

eiman said...

nape tak printscreen aje...?

NuR 'aQiLaH said...

ckp belajar nuffnang..
x ajar pom ?? huhu

NuR 'aQiLaH said...
This comment has been removed by the author.
NuR 'aQiLaH said...
This comment has been removed by the author.
[z@ck] said...

mari sama2 berblogging secara sihat
=)

♥-- emieysandra --♥ said...

eiman ~ hoho, xgheti lar..

aqilah ~ kan dah eja tadi, belajar gak kan..huhu,jgn maraaaahh..

zack ~ ya betOiii..baru lah hidup sihat kn..err..

~_^

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

hai emi comei^^,....bestnya dapat bffrd erning..hmm..nak kongsi sikit dengan kamu...kalau nak snap pic dr lappy..nak pic yang jelas,,kamu boleh buat..print screen+ ctrl...print screen tuh di sebelah F12..^^,nnt boleh dapat pic terus dr lappy..mesti jelas punya..hehe...saya pun nak dpt bffrd erning jugak la..berkobar-kobar neyh..ngehehe...^^,

♥-- emieysandra --♥ said...

tQ eunzi, seyes emiey xreti..nanti nk try wt ea..

~_^

Dark Half said...

x penah lg dpt buffered earning..
dorg just random pick ke dr blog yg trafik tinggi?

check out grafik novel gua ~ Sorrow

sugar2 kapas strawberry said...

hoyeah.nti berclick2 la ye ;DD

~Mika Darkness~ said...

jgn gune enset. download photoscape. senang ckit. :D

♥-- emieysandra --♥ said...

dark half ~ sy pn xthu, xb'pnglaman sal nuff ni..huhu

sugar2 kapas ~ tQ for owez suppOrt me..muachhhhhhh!!

mika ~ dh..dh ade photoscape, tQ!

~_^