sila lah ambik si comot comel ni..

Salam buat para pembaca..

tadaaa...dengan gedikssnyer aku memperkenalkan banner ku yang cOmel comot nih..
ehehe..

comot tak?comel tak?
:
:

duniaku emieysandra


 
meh nak jelaskan sikit beberapa perkara mengenai si comot comel kat atas ni

*warna pink
:- sebagai warna kekuatan diriku..

*gambar muke sendiri
:- salam perkenalan ikhlas dariku dalam dunia blogging ni..

~bintang-bintang dan lOve shape yang bertaburan~
:-sebagai tanda diriku seOrang yang positif..
-berkawan biar beribu-ribu, musuh takkan ku tunggu..ehehe 

*tulisan yang berubah-ubah warna
:-aku ingin menggambarkan warna hidup yang indah dan harus dinikmati dalam setiap masa yang sentiasa bergerak ini

http://www.emocutez.com*sesiapa yang dah terlintas kat blOg aku ni..
dan ternampak banner ni..kalau sudi ambik la yer..
sudikanlah menempek si comot yang tak seberapa ni kat blOg korang..
sebagai tanda persahabatan dan ukhwah ke akhir hayat..

p/s : sila klik kat sidebar yer untuk exchange link..~_^



4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

cute..

mrs.eleanor said...

comel!!! :)

♥-- emieysandra --♥ said...

~ sugar2 kapas strawbery & mrs. eleanOr :- tQ, nti ambik la..

~_^

Izzlin said...

awk cantek =)