Semester 4..

Salam buat para pembaca..

Akhirnya, aku dah berada di sini lagi..mana lagi? asrama IPG KPM..huhu, untuk mengikuti rutin seperti semester lepas lagi. Sibuk dengan belajar, assignment dan exam. Agak boring berada di asrama ni, nak pulak Miss BB masih tidak mahu mesra dengan aku. Sebenarnya, dah tahu ape sebab Miss BB tak mahu mesra dengan aku, cume aku kena tunggu elaun dulu, harap-harap cepat.

Dah dua hari menghadiri kuliah, semuanya agak baru dengan subjek dan juga pensyarah. Namun, harapan yang sama untuk setiap kali masuk semester baru, semOga dapat memperbaiki segala kelemahan yang lepas.

Sebagai pelajar jurusan Prasekolah dengan majOr opsyen Pendidikan Jasmani, Pendidikan Muzik dan Bahasa Melayu.  Berikut adalah subjek untuk semester empat. tetibe ayat skimA pulaks..

KOD
KURSUS
WAJ3107
Seni dalam Pendidikan
WAJ3111
Kokurikulum – Unit Beruniform II
EDU3105
Teknologi dalam Pengajaran 
dan Pembelajaran
PRA3107
Perkembangan sosio-emosi 
kanak-kanak
PRA3108
Perkembangan kerohanian 
dan moral kanak-kanak
PJM3110
Elektif 1: Kurikulum dan 
Pedagogi Pendidikan 
Jasmani
PRM3102
Elektif 2: Apresiasi Muzik 
Dengan Pergerakan  
 Prasekolah
ELS3102
English Language Enrichment II
PBS3104
Pengalaman Berasaskan Sekolah IV
WAJ3117
Bina Insan Guru IV


p/s : sesiapa yang sama waktu, sama kOsmetik, sama subjek dengan aku ni..bOleh la kalau nak bertukar-tukar nOta yer..add je kat facebook kat atas tu.




5 comments:

Fay Nana (Cik Fana) said...

good luck for ur study. :D

AiDa AzRyN said...

Gud Luck.. ;)

♥-- emieysandra --♥ said...

fay nana & Aida ~ tenkiu!!

diriku said...

byk jgk subjek 2..he2..gud luck

dinda.teJa said...

sy bekas KPLI PJ! :)