Satu tak cukup?


Salam buat para pembaca..

satu tak cukup?
apa dia bang Oi?
bini ke tak cukup..haippp!!
bukan..bukan..bukan pasal tu..

Gambar dat bOy..
hahaha..Dat bOy kira jari dia tak cukup kOt..
haishhhh..sesedap rase je meh interframe kat blOg dis girl ea,
naik menyampah ler orang tengOk muke kamOo..ehehe,sOry yunk..
Meh tayang muke pemilik blOg pulaks..


Tadaaa....ini lah cik emieysandra, tuan punyer blOg ni
hambOi..asam bOi lagi macham..ciap beredit lagi, huhu..sweet purpel white!!
disebabkan ade pemandangan yang tak elOk, kenalah dieditkan sikit yer..
Baiklah, satu tak cukup?ntahla..isu ke pe hal nye entry kali ni ea

Terima je lah, mungkin sekarang belum masanya untuk mencukupkannya.
Redha dan tawakkal..Sang Pencipta yang mentakdirkan segalanya.
Lagi teruk kalau tolak satu kan..
Aku yang kesedihan disebabkan dah tOlak satu dan satu tak cukup..isk..isk..REDHA..

satu tak cukup bila dat bOy  tak dapat sambung belajar lagi, mungkin leh cuba mOhon akhir tahun ni, tOlak satu bila dah tak de kenikmatan bercumbu mesra dengan my Miss BB, hwaaaaaaaaaa!!!
 saje wat drama sedih...xheran!!

http://www.emocutez.comp/s: hari ni belajar kira-kira tentang kenikmatan hidup kita kat dunia ni,ehehe




4 comments:

sweetmulo said...

ingat cite pasal bf nak pasnag dua..hehehe..silap i

Loyar Lawa said...

wahhhh bestnye ade pakwe... sy xde pakwe lagi...sob sob sob

fArAh nAbiLA said...

xpe pakwe pun best xpayah nak jage hati sape2..hehe tp ade pun best jugak.. ade kelebihan msg2

♥-- emieysandra --♥ said...

~ sweet mulO :- ehehe

~ loyar lawa :- klu xde, enjOy la hidup single!!..best gak tau..~_^

~ farah nabila :- yup, msg2 ade klbihan..sO, kite nikmatilah ape yg kite ade kan..peace!!