nice blOgger..

Sape yang nice..aku ke? perasan betoi la minah ni..debushh!!
orang yang bagi aku tag ni yang nice..sebab nama die shannice..ehehe

Let's check it Out..
:
:
:
oPpss..aku macam dah buat tag ni..
sebelum ni dalam bahasa melayu je, yang ni dalam bahasa inggeris pulak, bOleh la i menggediksss sikit..
emm..tak pela..sebab orang yang bagi ni sO nice, aku buat lagik..


 ni la award tu, dah ade kat sidebar ea..~_^
:
:
what is on yOur mind right nOw?
~ ma nak masak ape tengahari ni ek


yOur nick name?
~emieysandra..in this blOgging wOrld

name three peole that yOu love?
~ ma , abah and my siblings..

a call fOr si dia?
~ i call dat bOy as 'sayang', sOmetimes 'busyuk'..sOmetimes 'awak'..sOmetimes 'hey u'..blalalaa..where's si dia?..hahaha

a gift that you dream to get frOm your loved one?
~ red umbrella!!..really..ella..ella..eh..eh..under my umbrella..tetibe pulaks Rihanna nyanyi kat sini

which blOg you like tO follow?
~ blOg cik intan,she's a real bablers!...
the others pun i suke follow..suke bace entry orang lain,ehehe...sO, jOm exchange link dengan i dengan tekan menu tab blOglist kat atas tu, atau klik sini...nak exhange banner pun bOleh, nanti i publish banner i..cOming sOon!!

give this award 15others blOggers?
~ malas la nak cari 15 tu, i nak give tO all my followers..yang setakat ni 101 orang tu, ehehe, berlagak jap..ambik tau, kalau yang dah buat..nak buat lagi pun bOleh..^_^

p/s : secara autOmatik dah update entry yang ni..



2 comments:

Shannice said...

thank you 4 accepting my tag... =D

♥-- emieysandra --♥ said...

sama2 shannice..

:d