jOin contest lagi..

Salam buat para pembaca..

Aku dah selamat sampai ke asrama tercinta, terindah, terlawa ni...errr...over la pulaks.
Walaupun Miss BB dalam keadaan tak stabil lagi, aku akan cuba untuk selalu update bLog ni yer.

Baiklah, nak setelkan tag dari Tiha ni yang berbentuk contest dengan hadiah yang amat menarik..sangat-sangat menarik. 


cOntest ini dianjurkan oleh Miszlullaby. jOm klik SINI
ataupun klik banner di sidebar.


contest by miszlullaby
           




Gambar yang aku suke
:
:

Gambar ni diambil masa jalan-jalan kat MahkOta Parade dengan beberapa orang classmate. Gambar ni dah lama sebab time tu aku tak berapa pandai make up lagi just tahu pakai eyeliner je.  Suke sangat gambar ni sebab ambik gambar depan cermin, dan dari sisi kiri, nampak tahi lalat kat pipi yang orang lain selalu tak perasan ada kat muka aku ni.


syarat-syarat penyertaan yang telah aku patuhi :-

--> jadi follower Miszlullaby
--> letak banner dalam pOst & jugak sidebar, kemudian link terus ke blOg Miszlullaby.
--> dah buat pOst pasal cOntest ni
--> dah uplOad gambar yang aku suke, just gambar aku sOrang je..tapi tak tahu la bOleh memikat hati Miszlullaby ke tidak..huhu
--> nak tag sOrang kawan blOgger..


selamat jOin cOntest yer..

--> tinggalkan link..

DONE!!



3 comments:

owner blog :DD said...

akak , huda dah join dah hari tuh :)
nway , thanks sudi tag huda ;)

miszlullaby said...

ok dear.penyertaan diterima.thanx for joining.gud luck=)

♥-- emieysandra --♥ said...

owner blOg ~ ok Huda
Miszlullaby ~ tQ..

~_^