tag Happy si Omei..

terima kasih kepada Cik Aan yang sudi mengetag aku ni, macam tahu-tahu je tengah happy ni...ehehe

:: malas nak minta gambar ngan mr. Google, tempek si Omei tecik yang tengah happy ni je la..::

1. Adakah anda sangat happy sekarang?
:- yup..sangat happy

2. Kenapa sangat happy?
:- tadi jumpe dat bOy..ehehe

3. Apakah benda yang bOleh buat anda happy?
:- dapat hadiah..tak kisah la pe jenis hadiah pun, besar kecik ke..cepat-cepat bagi hadiah untuk buat aku happy ni..ahaksss

4. Pernahkan anda menerima tag?
:- pernah..

5. Nyatakan warna yang anda suke?
:- merah..tapi sekarang dah addict dengan pink..ehehe

6. Beritahu 9orang yang anda mahu tag
:- azrif
:- nash 
:- luvida

* 9 - 2 = 7orang je la ek..(^_^) *

7. Tulis sesuatu tentang orang yang anda tag?
:- mereka adalah yang latest tinggal kOmen kat shOutbOx masa aku tengah jawab tag ni....rajin-rajin la buat tag ni yer..~_^

8. Adakah ada happy dengan apa yang anda ada sekarang?
:- nOt really..T__T




*update : tag dari Shannnice





5 comments:

nas said...

ermm..ade mase nt nas buatkan....mslh intenet sempot nie..huhu...follow balik..

♥-- emieysandra --♥ said...

orait nas..ambik la bile-bile mase pun..~_^

love said...

hye thx. nti kite jwp a.s.a.p

♥-- emieysandra --♥ said...

welCome love..thnx gak sb sudi ambik..~_^

annazanariah said...

hye... u have tagged.. please visit my blog.. :)