ianya amat menyeksakan

Salam buat para pembaca..


sebelum berangkat beradu, aku nak siapkan entri pertama hari ini yang segar bugar fresh & white pada pagi yang agak sunyi ni.

 * cikmOod telah mati sejak dari tadi, tangan yang menekan keybOard dan mengerakkan mOuse hanyalah atas arahan otak, bukan sepenuhnya dari hati *
sila rujuk tajuk di atas
nak tambah lagi, ianya sakit dan pedih kan
tak kisah untuk ape pun, inilah lumrah hidup..
kadang-kadang hati berbunga riang 
kadang-kadang ianya hanya sebuah hati yang kOsong, 
lebih teruk lagi kalau ianya sedang cedera teruk..

jadi, kita biarkan masa yang menelan saat itu

it's gOnna be fine!!

http://www.emocutez.comp/s : sesiapa yang tak suke entri ni, sila buka tOng sampah masing-masing dan buang pc @ laptOp korang...~lalallala..errrr


jOm share ayat puitis : kerana ketidaksempurnaan itu adalah kebahagiaan baginya.
ayat cilOk beb!

http://www.emocutez.com



4 comments:

SyuQ said...

semoga hari esok lebih bagus dari semalam

PrincessKawaii said...

jgn sedih2..
chill aje ye..

*smile :)

♥-- emieysandra --♥ said...

SyuQ ~ thnx yea..

~_^

♥-- emieysandra --♥ said...

princessKawaii ~ yup..smile!