i gOt surprise!!

Hahaha..
i gOt two surprise tOday..
jap ea..nak gelek-gelek ngan mushrOom ni jap..

MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com
~gelekcendawangelek~

surprise pertama..

sebelum ni..dat bOy bagitahu yang mungkin dat bOy tak bOleh jumpe dis girl sepanjang dis girl cuti ni..
Tapi semalam, dat bOy mesej dis girl dan gitahu dat bOy nak balik pagi ni..yiippi!!
~alhamdulillah, dat bOy dah selamat sampai~



surprise kedua..

Alkisahnyer...aku ni suke berjalan-jalan kat blOg orang lain..
dOk jalan-jalan tu, jariku ni tergerak la nak singgah ke blOg One Time At A Day, name yang menarik kan..tu yang aku tergerak nak singgah tu..


Hwaaa…ade macam-macam jenis badge yang lawa-lawa dan aiskrim yang sOdap-sodap, latest entry dari kak Hidayah pemilik blog One time at a day..So, lepak r jap kan
Nak fOllow lar..terdetik d hati, so cari la button follow..
Ok..dah jumpe butang tu, tengOklah follower akak ni dah ade 99..
Kalau aku teruskan niat aku tadi..aku akan jadi follower yang ke 100..
Tambah 1 angka kn..i lOike!!
dOne!!..aku pun follow..
kemudian cari shOutbox ni nak bikin gempak kat kak Hidayah yang aku dah jadi follower ke-100..
tengOk kat shOutbox..kak Hidayah dah memang tunggu the lucky 100th..
hOhohO..~_^
……………………………………………………….......................
Bila buka blog tengahari ni, tengOk yang kak Hidayah dah tinggal mesej kat shOutbOx aku..
Berbanyak like like like kat akak ni..ehehe
Jom gi intai blog One time at a day..ade special event yang menarik tau…
jOm pakat jOin ea..

p/s : bangganyer..kak hidayah promote bLog emiey kat atas sidebar blog yer…~_^




2 comments:

cik paro said...

bestnye suprise die...

nas said...

huhu....nak thu gak ape yg surprise tue...ehehe