Contest PhotOgenic..

Salam buat para pembaca..

Hari ni, nak setelkan tag cOntest dari iEDa ni..


Aku ni tak de la aura phOtogenic ni, tapi tak pe..sekadar mencuba nasib kan.
Jadi..aku mempertaruhkan gambar ni..

ehehe..macam pernah dilihat kan.  Aku memang suke sangat dengan gambar ni.  Mengingatkan aku tentang emOsi yang tengah kecewa time tu, suke dengan jam baru time tu, dan jugak masa ni on the way nak ke KB Mall. Jumpe kawan-kawan dan buat kejutan birthday untuk one of our friend, Nyta.


Seterusnya, nak tag 3orang pulak
 
  
p/s : untuk jOin cOntest sila klik SINI ataupun klik banner kat sidebar



No comments: