Contest Gambar Best By Asada

Salam buat para pembaca..


Pada malam ini, aku dengan rajin nyer ingin membuat satu
entry yang bertujuan seratus peratus untuk menyertai Contest Gambar Best By Asada.



Jom klik banner kat bawah ni untuk mengetahui lebih lanjut mengenai contest ni yer


Syarat-syarat adalah sangat mudah..
• Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST milik anda.
•    Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti.
•    Copy banner contest. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke ENTRY CONTEST.
•    letakkan link atau url entry anda di RUANGAN KOMEN ENTRY CONTEST untuk diterjah.
•    TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010.. 





Inilah gambar yang aku pertandingkan
:
:


Seperti yang dapat dilihat, terdapat 10 orang ladies. Aku perkenalkan dari kanan, kak Nurul, Azween, Ida, dak junior
(sOry lupe nama), Kak Ima, Aku, Nyta, Hajar, Izah dan Chombi..kredit pada
mereka dan Kak Ida (tukang ambik gambar)!!


Aku kena bagitahu dulu yang kitOrang keluar dengan niat berjOging dan bukan lawatan
sambil belajar!!...ehehe, takut salah paham la kan..semuanyer 11orang,
termasuk yang tukang ambik gambar (tak delah dalam gambar) ..kitorang berjOging menyusuri Sungai Melaka iaitu laluan River Cruise..Aku dan kawan-kawan lain suke melakukan aktiviti ni pada hari weekend, kalau tak pergi ke A Famosa mungkin ke Serindit untuk jOin senamrobik.. kalau tak sibuk dengan hal-hal lain la. Gambar di atas adalah time awal semester lepas, awal-awal semester kan tak banyak tugasan lagi..~_^


Setelah berusaha dengan semputnyer, kitOrang berjaya juga sampai kat A Famosa ni. Bila semua dah sampai, kitOrang buat cOoldown dulu, penting nih bila lepas jOging. Lepas tu, barulah sesi berpOsing ni  dimulakan..Biasalah pompuan, kebanyakkannya suke bergambar.  Time tu lebih kurang pukul 8lebih,  memang best sangat
menghirup udara pagi yang nyaman tu..


Dah penat berpOsing dan bergambar sakan, maka terhasillah gambar di atas. KitOrang pun turun dari A Famosa dan bergerak menuju Samudera, kat situ ada kedai makan yang selalu menjadi tumpuan kitOrang selepas berjOging ke A Famosa. 


jOm tengOk gambar lain lagi

..kOnon nak ambik gambar candid..~lalallaa

..ok..yang paling kiri tu la kak ida..

 ...tengOk betapa gambar ni gilakan kitOrang..ahakss..
otw nak balik dah time ni

p/s : nak hadiah kristal tuuu...






5 comments:

ASaDa RyutaRo said...

asada dah check.. pilih pic yg 1st tu ea..

yg ni bukan cam jogging dah. siap bawak kamera niat nak ambik gambar. hahaha..

tQ sudi join.. gud luck! (^^,)

♥-- emieysandra --♥ said...

tQ cik Asada..

bkn kamera..gmbar hp je..

ehehe

~_^

nk jadi pemenang tau!! hahaha

F~CiCAk said...

mesti best kn outing ramai2 cmni.. hehe

rozana said...

salam ziarah,
teringt zaman study dulu..
bnyk gak amik gamba camni..
gud luck ya!

♥-- emieysandra --♥ said...

F ~ cicak = yup, mmg best, time ni la kite nk kumpul byk2 kngn dgn kwn2 kn..
~_^

rozana = tQ!