Contest Bergaya Dengan Baju

Salam buat para pembaca..

dah tengOk tajuk kan, hari ni aku masuk cOntest lagi..

syarat-syarat yang mudah telah menarik hati naluriku ini untuk jOin cOntest ni..

kalau nak tahu lebih lanjut, klik banner kat bawah ni yer



dah puas tengOk banner..jOm tengOk gambar aku untuk cOntest ni pulak
:
:
:
inilah yer

Time ni gambar aku kOnon-konon tengah mencatat sesuatu untuk tugasan PBS (Pengalaman Berasaskan Sekolah) bagi kali ketiga di Sekolah Rendah Sultan Yahya Petra, Kuala Krai. Time tu jugak first time aku pakai baju kurung merah ni, aku memang suke sangat baju ni sebab ia merah,ehehe..
Meskipun blOg aku pink, aku jugak peminat merah tau..*takde orang tanye kan, huh!

p/s : tak mau citer lebih-lebih, hanya cuba memenuhi syarat je.




3 comments:

Farihah Ahmad said...

cantik baju =)

♥-- emieysandra --♥ said...

Farihah ~ tQ!

jiji najiy said...

hye emi.. =.=

jomm masuk contest ni beramai2... hehe


p/s : lets xchange our link