Cinta Melankolia - L.Danielle

Jom aku share satu lagu yang dah lama aku cari dan baru ketemui..

Lagu ni selalu berkumandang di radio, tapi time aku dengar tu tak sempat nak  dengar tajuk lagu dan siapa yang nyanyi lagu ni..

Akhirnya, beberapa hari yang lepas masa dOk berblOgwalking, aku terjumpa lagu ni yang siap ada tulis tajuk lagu dan artis ni dari blOg Arol..
Apa lagi, time tu jugak aku dOwnload...ehehe..

jOm layan lagu ni sambil makan aiskrim..my big brOther belanja i aiskrim, kalau u all nak..pi beli sendiri ea... 
MyEm0.Comaku tahu my big brOther saje nak bOdek sebab nak pinjam enset aku nak ambik lagu,bergigibiru la tuuuu..



Sayup...melihatmu,
Dingin tubuh..disisiku,
Wajah..senyumanmu,
Tiada lagi detik ini

Melankolia buat kita,
Cinta ini kurasa dugaannya,
Maha Esa..mengertilah,
Ku pinta simpati..

Andai dikau pergi,
Airmata mengiringi,
Mungkin..kau disana
bahagia lebih sempurna..

Melankolia..buat kita bersama
Cinta ini dugaannya..
Maha Esa mengertilah,
Ku minta simpati..

Maha Esa simpatilah..
Melankolia milik kita..
Maha Esa mengertilah..
Melankolia cinta kita.


p/s : suke cari lirik lagu dan simpan walaupun dah ada minilyrics...~_^

*update : thanks ArOl..



3 comments:

AROL DSHW said...

bukan blog arol ke? hehe.
tiba-tiba arol terasa pula. sebab arol baru post entri pasal lagu ini 2 hari lepas.

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/06/melankolia-l-danielle.html

kalau blog lain, sorry yeah! :)

♥-- emieysandra --♥ said...

ye..bLog arol la..

emiey mmg dh cri lame dh lagu ni..& jumpe kt blOg Arol
ehehe..nti emiey link kn blOg kamOo yer..

~_^

AROL DSHW said...

ouh, welcome! :)