jawab Tag ni pulak..

Berbanyak-banyak terima kasih kepada cik Anna dan cikHitam yang sudi mengetag cik emiey ni...THANK YOU sO muchhh!!!!

Mula..aku nak settlekan tag daripada cik Anna, tapi rupenyer dah settle..bOleh picit kat sini yer.

Seterusnya, aku nak settlekan tag dari cikHitam ni pulak...


1. Adakah anda rasa hot?
:- tak, malam ini sangat dingin..errr..adakah jawapan ini menjawab soalan?..(-_-")

2. uplOad wallpaper yang anda guna sekarang..



3. Ceritakan pasal wallpaper tersebut.
:- cik emiey ni suke edit gambar, sO..gambar yang bari diedit akan digunakan sebagai wallpaper..itulah gambar yang baru diedit oleh cik emiey..gambar dat bOy & dis girl..gediksss

4. Bila kali terakhir makan pizza?
:- 1Mac yang lepas, sempena hari kelahiranku..kuar makan dengan kak Mun, myclassmate..

5. Lagu latest yang didengar
:- Cinta Sampai Di Sini, nyanyian D'Massive..

6. Apa yang anda buat sambil menyelesaikan tag ni..
:- berblOgwalking seperti biasa

7. Selain nama sendiri, anda dipanggil ape?
Miera Sandra dan emieysandra, dalam dunia blOg ni..

8. Tag lapan orang untuk jawab tag ni..
   cik belOg
     cikgu Ainura

9. Siapakah orang nombor 1 kepada anda..
:- kenalan dalam dunia blOg ni..yang berpangkat adik yang cute pada aku..ehehe

10. Katakan sesuatu kepada orang nombor 5..
:- template baru kt blOg awak tu lawa..haha,ayat bOdeksss

11. No. 3 ada hubungan dengan sape..
:- dia ade hubungan dengan rumet aku...diOrang kawan baik! cik belOg pun kawan baik cik emiey kan..kamcingsss r...lalala*

12. Bagaimana pula dengan nO. 4..
:- aku selalu jenguk blOg akak ni, die memang suke giler makan miloicekaw..seyes ni..

13. Pesanan kepada orang nO.6..
:- nak pergi pantai, ajak cik emiey yer..ehehe

14. Kata-kata cinta untuk orang no.2..
:- i lOve u and miss u..sis!!

15. Adakah no.7 dan no.8 ada persamaan..
:- mereka adalah classmateku..

16. Berikan lima perkara tentang orang yang mengetag anda..
:- seorang perempuan
:- sangat baru dalam dunia blOg ni
:- dia suke warna putih..
:- saudara se-Islam denganku
:- dia seOrang yang simple dan cOmplicated..

17. Perasaan anda semasa menjawab tag ini..
:- bagus la tag ni, mencabar bagi orang yang tengah bercuti macam aku ni..

18. Adakah anda tahu si Razman sengal
:- tak tahu pulak *muke blurrr*

19. Gay or less?
:- aku pilih or..hikhik..dua-dua bukan lah!




6 comments:

cik paro said...

OMG!!
cik paro kena tag lagi..
tapi sis,
cik paro da buat tag ni la..
thanks ingat cik paro ye!!!!!1

♥-- emieysandra --♥ said...

tak pe cik paro..
erm..memang sentiasa ingat cik parO..ehehe

~_^

-telordibasuh- said...

hehe..ala telor pon dah wat tag ni hehe..tq tau hehe...

cik hitam said...

hihikk....dah setel pon tag... bagus2....like ur wallpaper pix :P

♥-- emieysandra --♥ said...

telOr ~ it's ok telOr!!

cikhita ~ tQ!

dunspeak♥ said...

nnti cikbelog jawab ekk ;D