beg oh beg..

Salam buat para pembaca..

Aku dah terkena penyakit yang femes a.k.a pOpular sangat tu. 

Penyakit MALAS !!

Bukan ape, setiap kali nak balik ke negeri kedua tercinta iaitu Melaka. Rasa malas sangat nak kemas barang.  Dah la naik bas 12jam dari Kelantan ke Melaka. Tak kOse nak urus barang-barang yang berat lagi.

Dah terbiasa ulang-alik Melaka-Kelantan-Melaka ni, aku pun dah belajar bawa barang sikit je. Jangan dok tergOda dengan benda-benda lain.

Senarai barang PENTING yang perlu diisi dalam beg :-

alatan mekap...
sumbat dalam beg mekap yang kecik, jimat ruang.

baju..
just nak bawa sepasang baju kurung, dah melambak baju aku kat sana..jangan bawa baju lagi!!

bObby..sejenis spongebOb
si Bobby ni selalu minta ruang dalam beg setiap kali aku balik kampung. Almaklumlah, kalau tinggal Bobby ni macam tinggal dat bOy tu la, ehehe.

 
pinjam beg Mr Google

satu beg je, cukup!!

p/s : semOga tak de barang lain yang sibuk nak masuk dalam beg!!




3 comments:

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

bobby pun nak balik rumah kedua dya jugak tuh.,,,hehehehe,,,^______^v

Ashraf said...

penyakit malas tapi rain tulis blog..huhuhu

♥-- emieysandra --♥ said...

princess Kelly :- haha..ye kOt, tp xpe..die xde prasaan!!


ashraf :- itu mesti!..~_^