award yang chumil..

Salam buat para pembaca..

Aku dapat award lagi, kali ni dari Princess Kelly Eun Zi,  award ni chumil sangat dan ia direka sendiri oleh princess.

jOm tengOk award yang sangat cOmey ni..


1. suka tak dapat award nie? bagi ucapan sikit..
- suke sangat dan terharu dapat award yang cute ni, terima kasih kepada Princess yang sudi bagi award ni kepada blOg emieysandra ni.

2. bintang tu cantik tak di mata kamu? suka bintang?
-cantik!!..yup,suke bintang..

3. Dua blOg yang kamu selalu jenguk dan baca entry terbarunya..

4. Beri award ni kepada 3blOgger yang lain.



4 comments:

kasih suci said...

cute nye award ni..hehehe

LORD ZARA 札拉 said...

congrats~

=)

Yuki KumikO said...

wah..cmne ek nk wat award2 cm gini??
aja la cket..huhu..
nk gak..hehe

♥-- emieysandra --♥ said...

kasih suci ~ ha'a..cOmel!!

lord zara ~ tenkiu!

yuki kumiko ~ tanye lah princess ea..ehehe

~_^