award dari Nadia!!

Salam buat para pembaca..

Aku dapat award lagi. Tapi, rase berat je ambik award ni, the bestest blOg!!..
Blog aku ni biasa-biasa je, sape bOring bace blOg aku sila turun tangan..hahaha gelak yang sangat tak sOpan..  (-_-")

Award ni dari cik Nadia, ala..Nadia yang cOmey tu..bila jari dia mengetuk tu..haishhh..citer ape la pulak ni..


1. Anda mestilah memuji pemberi award ni
:- bukan tadi dah terpuji ke tadi?ehehe, jangan marah yer Nadia yang baik hati, cOmey lOte..ehehe
2. Sila beri award ini kepada 10bloggers yang lain
3. Anda mesti memberitahu kepada 10blOggers tadi

4. Bagaimana anda bOleh digelar sebagai blOg yang best, great..
:- menulis sesukehatiku je..ehehe

http://www.emocutez.comsOry yer Nadia sebab sOalan yang ke-2 & ke-3 terpaksa skip sebab i tengah ade prOblem rumahtangga dengan Miss BB, tak sempat nak blOgwalking sekarang ni..




No comments: