Aku rindu sayang kamu

Tadi plan nak pergi rumah Nurul, one of my bestfriend.. tapi disebabkan terleka sangat dok online dengan Ain sampai pukul 5 dah..kalau nak pergi macam tak puas la nak sembang kan.sO, tak jadi la, tunda esOk pulak.ehehe 

Plan B..aku dan ain nak pergi makan 'cOlek perut'..juz like bihun sup je.. dah siap mesej Farhah, ajak die lepak sekali kat kedai tu sampai je kat kedai tu, kedai tutup..damn!dah lama tak makan, teringin sangat nk hirup bihun sup yang yummi yummi tu 

Ok, amat bagus untuk Farhah sebab dia tak sampai lagi..oOopss, panjang uMor..sampai pun Farhah ni..dengan muke poyos nyer itu.."Jom pergi pasar malam?" 
Aku tengok jam, ish bukan..tak pakai jam tadi, tengOk hp..pandang Ain.. Ok, set!! Time tu dah kul6.30petang!!huh..aku bikin masalah lagi, ma masti marah..ah, berani buat berani tanggung..~_^

Nak cukupkan kOrum rempit dengan dua buah mOtor ni, aku pun calling la Aisyah.. Jom pergi pasar malam?! 
pasar malam ni agak jauh sikit dari tempat kitOrang, lebih kurang 15minit gitu..
Aisyah : lorh..tengah main badminTon ni, berpeluh-peluh takkan nak pergi pasar malam.. kesian pulak dengar ayat Aisyah ni 
Aku pulak sempat buat drama, 'dah, cepat siap..nak pergi ambik ni'...ehehe.. 

Seterusnyer, callig Yus pulak.. "Hey kamoo, jOm pergi pasar malam..nak pergi ambik ni" 
Yus : ha..sape ni?..huhu, tu la tak simpan nOmbor member lagi.. 

.......tuuuuuuuuuuttt..kedit habis..........

KitOrang pun merempit secara berhemah ke rumah Yus, bukan kitOrang..Farhah dan Ain je..ehehe, aku relaks je kat belakang sambil peluk Ain..sensOred!!hahaha

Yes!, Yus mendapat kelulusan dari pentadbir tertinggi nyer, mak ayahnyer itu..dah la time tu dah pukul 7.00.. waaahh..bahana betOl la aku ni..

Dah kul 7.30 bOleh ade kat pasar malam ni.. tapi best, jumpe akak seniOr..kak Siti dan kak Norlie.. 
jalan-jalan dalam pasar malam tu, jumpe classmate mase sekolah rendah..Epi..
jalan-jalan lagi..
jumpe budak juniOr yang femes gak r kat sekolah dulu, Faiz..die tegur aku..tapi aku juz say hi je..bukan sOmbong dik, malu!! sebab die tengah lepak ngan member die...

ehehe..puas hati mencuci mata kat pasar malam tu..tengOk dah pukul 7.40.
Jom la blah Farhah, Ain..Yus!! 

Sebenarnye, lepas balik kampung..ni la first jumpe Farhah dengan Yus..Ain selalu je datang lepak umah aku..Aisyah tak jumpe lagi?makin sihat ke die..ehehe

Mereka ini lah geng terbaik aku sejak dari sekolah rendah lagi sehinggalah tingkatan 5..

Aku rindu dan sayang kamu semua, bila lah nak buat reuniOn ni?takkan nak tunggu aku kahwin dulu kOt, nak buat reuniOn kat majlis aku ea..Oopss!!

:: sweet kan gambar ni ::

Akhirnyer, berjaya jugak sampai kat umah sebelum pukul 8, aku sengih-sengih menggOda je kat ma sambil hulur kerOpok..ehehe..ma baik!! tak marah aku!!

p/s : hey dat bOy, aku juga rindu kamOo!!



4 comments:

sekamar rindu said...

rindu ek...

NadiaShafiqa said...

rindu jugak, ihikz!

♥-- emieysandra --♥ said...

sekamar rindu & NadiaShafiqa ~ ehehe

cikCEPET said...

hahaa~
slamat..!!


:))