6 + 1 abOut me..

Salam semua.!!! 

semalam aku tidor dengan lena sekali, sebab kepenatan bila balik dari umah tOk ayah..
penat kenapa??..sebab aku bikin panas !!!

Ok..sekali lagi aku rasa amat bertuah apabila mendapat award dan tag lagi..



Tag kali ini, aku dapat dari Shannice..dah settle pun, picit sini


Award pula aku dapat dari Aan
dan BadrOol

 dah tempek kat ruangan Award kat sidebar ni..


1. thanx to the persOn who give yOu the award and link the persOn..
:- terima kasih daun keladi kepada Aan dan BadrOol yang sudi bagi award ni kat emiey..


2. spread the words to 15 bloggers who you like and you think their blogs are awesome!
:-nOt fOr 15 but tO all my fOllower..

-- silalah ambik pada sesiapa yang sudi yer ^_^


3.Tell 7 things about yourself
1- sangat addict dengan laptOp, internet and dis wOrld..bLogging!!
cOme & jOin me in duniakuemieysandra..ehehe


2- sangat suke tidOr

kOnon-kOnon dapat besarkan bOdy la kOt..ye kerr?..(-_-")


3- tak suke nOmbOr..
jangan bagi sOalan pasal nOmbor kat aku ni, 
cOntoh : pukul bape die cOl kamOo??..errr..time matahari dah cOndong dari kepala sikit kOt..(-_-")


4- aku mempunyai otak macam kOmputer..
why? sebab bila aku suke kenangan tu, menghargai waktu itu, aku akan SAVE dalam otak aku ni..bila aku tak suke waktu itu, benci kenangan itu..aku DELETE!!

canggih tak?..life belOng tO us!!


5- aku seOrang yang cute
bukan nak perasan..tapi memang betOl, bila ketinggian aku berada di tahap rendah dan bOdy aku yang macam budak darjah 6..aku rasa cute!!!

melampau ea?..err..


6- aku sangat addict dengan warna ke muka
aku suke mewarna ke?..yup, suke warna muka aku ni..
i need mekap untuk menyerlahkan kematangan aku sebagai gadis berusia 21 tahun !!

bukan untuk flirt mane-mane kaum Adam atau nak kelihatan lebih dari member-member semasa keluar..tapi untuk kepuasan diriku sendiri..kerana diriku begitu berharga!...gedikss


7-    ...............................................

- sila isi tempat kOsong di atas..
lu pikir la sendiri!!
..oOps..terkasar la pulak..Sory..




p/s : DONE!!..
buat-buat tak nampak je gambar kat bawah ni ea..

 :: malu la pulakss ::


*update : setelah BadrOol pun bagi tag ni jugak..~_^






No comments: