Pengumuman Penting !!

Assalamualaikum w.b.t..
sopannyer..anak sape la ni?hikhik

hari ini aku nak sampaikan pengumuman penting pada bapak bapak ibu ibu di luar sana oOps..errr..pada teman-teman blOgger yang pernah mengenali aku dengan nama smile a.k.a cik senyum ke ape..
dengan jujurnya, 
aku nak bagitahu yang aku dah tak nak senyum lagi.. 
haishh, ingat muke plastik ke ape?? (-_-")
sebenarnya..aku dah tak guna nama smile a.k.a senyum tu bermula detik ini..

bukan setakat nama, malahan..url bLog aku ni jugak..
dulu kan..
http://smilestotheworld.blogspot.com

sekarang dah bertukar jadi..
http://duniakuemieysandra.blogspot.com

sO, sape-sape yang dah link kan blOg aku, harap perhatian tOlong edit sikit ea..sOry tau..

perhatian jugak..nickname aku juga dah bertukar dari smile ke emieysandra

termasuk lah signature pOst aku..tengOk kat bawah ni, lawa kan..dirasmikan dalam post yang ini buat julung kalinya.. 

bukan ape, aku tak nak bina banyak identiti, emieysandra ni dah memang nickname aku dalam dunia online sejak dulu lagi..

satu lagi..aku jugak terdelete semua list blogger..sO, aku akan cuba blOgwalking sambil meraba-raba dalam gelap..cuba ingat pakai otak je..huhu , dah la nak sampaikan penguman ni..huh!
mohon perhatian semua ye..

 p/s : jOm-jOm kite blOgwalking menjejak kembali..ehehe..


1 comment:

DDrfauziah said...

Salam singgah ukhwah dari Kak G. Ceria2kan hari anda. :)

Misi di Maya: Singgah2 memanjangkan silaturrahim dan bertanya kabar bila berkesempatan. :)

Noted & insya Allah kita akan terus menjadi kawan di Maya ni.