Nak Taip Jugak ...


...Just nothing tOday...
... Pergi kelas, tapi lecturer masuk jap je..
... So, macam biasa la..ahli-ahli preschOol da rOxs, pe lagi..menghuru hara kan kelas la..
...Gosip sini-sini sana sana la kerje nye... 
... and we haPpy tOgether !..

...tapi, jangan risau la..kitOrang takkan lupe untuk study fOr exam next week...
...chaiyOk chaiyOk praOne!!...
...pada sesiapa yang ambik MUET esok..GoOd LuCk !!...

...dan, ade sesuatu yang baru gak dalam dunia bLogger ku ini..
:
:
aku
dapat award dan d' Tag !!! 

exCited gak jap..cOz ni first time dapat award dan Tag...

MyEm0.ComsO..aku nak berlagak cOOL dulu la..

rilex rilex dulu..esOk esOk baru nak wat entry sal award dan tag tu..wait ya!!


p/s :  aku nak taip jugak, walaupun aku kena get ready untuk g perjumpaan kelas malam ni, kitorang nak wat banner sempena Hari Guru, mesti cun punyer..
bye bye !! 

1 comment:

dunspeak♥ said...

thniah coz dpt awrd =D