keNangan d! SagiL *9/5/10*

...Alhamdulillah..satu paper exam dah lepas dengan jayanya..ehehe..
...Rindu la nak post kan entry..winkwink!..
...Dah la baru lepas tengOk gambar aksi cun melecun di SAGIL, kitorang pergi sebelum exam mula.  Belum stress lagi, dah berpiknik me'release tension, hape daa..tapi yang penting, HAPPY :)



Memang best sangat bermandi-manda di Sagil..Tujuan aktiviti ini adalah untuk merapatkan lagi ukhwah antara kami rakan sekelas..yela, hampir 3tahun kami bersama di IPG KPM ni..mestilah diselangi dengan pelbagai aktiviti menarik..memang happening sangat!!..Alhamdulillah, perancangan kami berjalan lancar. Di sini aku kongsikan beberapa detik-detik indah kami, kalau nak tengok banyak lagi kat mukabuku aku..sila klik je kat tab atas ea..

..jOm jOm tengOk..

::: menuju ke destinasi :::

::: baru sampai..snap jap! :::

::: tak sabarnye nak mandi..jOm! :::

::: sejukkkkkk!!:::

::: besttt sangattt!! :::

::: p o y o s n y e r m e r e k a b e r d u a :::


::: jOm balik!! :::



p/s : aku sayang bangat all dis sweety of praOne!!!

1 comment:

helena's said...

dah lama tak mandi air tejun :P