Tudung sekarang..

hepi betol kaum pOmpuan aku ler tu sekarang ni..
asyik kuar fesyen tudung yang bermacam-macam..
selendang la, tudung arini, fareeda, tudung syria la..sekarang pulak inner shawl..
aku ni pun tak ketinggalan nak cuba fesyen-fesyen ini..
jOm tengOk gambar model tak cukup syarat ni menggediks yer...huhu 
:
:
 : 
 aku lebih suke pakai selendang jer, tapi sebab nama pun pOmpuan kan, terpengaruh la jugak nak try fesyen-fesyen terkini kan..

gambar kedua tu aku pakai yang jenis arini kOt xthu name ape eh, diOrang kata sebijik macam muka ma..mestila, anak ma kan..huhu..


 gambar ketiga pulak pakai tudung syria, ermm..aku rasa kemas pakai tudung ni, selesa la nak pakai..maybe leh beli banyak lagi ni..

gambar keempat, aku pakai inner shawl ngan selendang..tengOklah, warna hitam putih je, tak berani nak try warna lain lagi..takut tak sesuai lak..tengOklah muka aku nampak besar kan..macam tak sesuai lak, ape pendapat korang?

Semua jenis tudung ni ada warna dan cOrak menarik lagi sebab sekarang ni memang musim fesyen tudung, macam-macam corak dan warna ada...yippii..

p/s : apa yang penting masa kita pakai tu selesa dah ar, jangan sampai nak berfesyen sampai terOver lak kan..tak suke tau!!





No comments: