TAG : 2 juta !!!

..Ade seorang yang baik hati telah bagi peluang untuk aku berangan..
(kalu die bagi yang betOi, die lagi baik hati kan..kan..kan..)

..aku telah di tag oleh cik Dyea Irdina...

sO, aku akan wat tag ni..let's check it out
:
:
:
Langkah-langkahnya :
(yang di copy paste dari bLog cik Dyea Irdina)

1. cam biasa la cakap sapa yang baik ati antor tag ni

2.tag kan kat kwn2 korng yg semestinya akan layan berangan bersama2 korng
(nak tag kat 2 juta kawan pon tak pe)

3.dah tag kena la jenjalan war war kan kat kawan korang kan yg korng nak bg 2 juta kat dorang

4.Apa agaknya angan-angan korang tu?
korang berangan nak buat per ngan duit ni..citer la ek aku pun nak tau gak apa dalam otak korang bila ada duit sebanyak tu

5-Cuba korang cakap camner kita nak dapat duit banyak camni kat dunia reality ek

Aku yang mengikut langkah-langkah di atas :

1. 
 ::: TengOk..die sendiri mengaku die baik hati kan..dia adalah cik Dhea Irdina yang bagi aku tag ni.

2.
cik merrygoround, orang yang tak mengaku dirinya nakal...dunspeakme,clasmate aku yang kiut miut ni..amssaadiaruz, Encik Joejaws, cik Ina, cik Nonoy, Encik Embun, Encik Pena Encik Moktaro, cik Hana, kasih suci, tOmei-tOmei Naufalnureen, Natasya E1, akudiedanchenta, miss Shannice dan cik Gula-gula
( selamat berangan-angan ye!! )

3
::: ok!!

4. 
::: Ok..meh nak cite..Pada suatu hari...bla..bla..bla... (-_-")

Pertama:
aku nak baiki dan ubahsuai umah ma ngan abah duduk sekarang menjadi sebuah villa


Kedua:
untuk menjamin kewangan keluarga, aku nak buka sebuah restoran de'Healthy..

Ketiga:
aku nak mencapai impianku untuk memiliki sebuah butik dan juga jenama pakaianku sendiri iaitu emieysandra..yeay!!

Keempat:
aku nak beli kereta Honda civic yang latest nyer untuk ma dan abah..

untuk aku pulak, aku nak yang simple dan cun..myVi warna merah je

sebuah van..senang nak pergi piknik!!

rasenye itu saje angan-anganku, aku pun tak pandai nak buat kira-kira..kalau ade lebih tu, sedekah kat umah anak-anak yatim dan masjid la..Selamat Beramal..tetibe iklan..perghh!!  (-_-")


Soalan paling last sekali..paling susah nak jawab ni..tak pe, aku jawab gak.

:::  rompak kedai emas

:::  menabung selama 200tahun, kalau tak cukup jugak tambah 200tahun lagi (sebelum tu, jangan lupe wasiatkan tabung tu kat aku ek..hahaha)

::: kahwin ngan orang kaya (astaghfirullahalaziim..materialistik!!)

::: bekerja la sungguh-sungguh!! (hendak seribu daya..)

...sekian...





3 comments:

dunspeak♥ said...

::kahwin ngan org kaya (astaghfirullahalaziim..materialistik!!)

ahaaa..materialistik itu perlu..hakhakk

lakov said...

heheh terima kasih cik smile..nampak nyer angan awak berbeza dengan saya hehe nti saya jawap tag anda nyer hehe

Shannice said...

hehe.. trima ksh... tunggu sy jwb tag ini...=)