** wEek---eNd **

Ala...weekend dah habis, esOk dah start kelas balik..huhu.  Tak pela..yang penting tercapai gak hasratku nak tengOk KL Drift, citer ni dah lama kuar tapi disebabkan kesibukkan dok berbulan madu ngan assingment, sO tak sempat la nak kuar tengok wayang..Aku ni bukannya jenis kaki wayang tapi tak tau la memang excited giler nak tengOk KL Drift ni, sebab pelakon-pelakon yang encem-encem kot..huhu. 

~~Ni ade sedikit kenangan untuk dikongsi bersama..
:
* wif my sweEt3 frenz, cHombi,hanum, na n Ida!!

* tema merah..huhu
 * hoho..promote citer baru lak, tapi tak sempat nak tengok tadi..emm...besttt k??!
ooopsss..Farid Kamil dah tak tahu nak pilih mana satu, sepatutnye citer ni bertajuk Stilletoemieysandra..kuang3..hancussss!




No comments: