Merinduimu...

malam ni aku teringat sangat kat die.. 
kenapa ek? hope die tak de ape-ape 
aku rindu senyuman die 
aku rindu sangat nak dengar suara die 
tapi.. ape yang kau boleh buat,
aku terpaksa berada di sini 
tak boleh berada dengan die sekarang..
hwaaaaaaaaaaaaa.....
tak tertahan rasa rindu ini...
mich u my dear...


 ♥ 
:
 ♥ 
:
 ♥ 
:
   ♥   
:

:

:

:
:
:
~rindu si comot nie 


  
~muke frust sebab tak dapat mandi pantai..ciannyerr


 
~men celup kaki je la ek..


 
~ngan style comey die..peace and senyuman yang tak boleh nampak gigi..huhu
   

Ni la adik kesayanganku, buah hati penyeri kami sekeluarga, al maklumlah yang bongsu kan. Sampai ma pernah cakap " adik tak soh jadi besar la, nanti tak dok orang nak wat ma suko doh"...Sebabnya, kitorang terhibur ngan kerenah cOmel n nakal akif ni.Sekarang die dah sekolah, darjah 1 pun..Hope sampai besar pun Akif akan bahagiakan ma eh, wat ma gembira dan kitorang satu family akan gembira..muaaachhhhhhhhh u oWezzzz!!! 


No comments: