Not in a good mood :(

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...


Kadang-kadang bila kita bercakap 
Kita dah tak peduli perasaan orang lain
Yang kita tahu,hanya pasal diri kita sahaja


Kita bahagia, itulah yang kita luahkan
Tanpa sedar orang yang mendengar sedang dalam kesedihan


Macam itula juga bila kita berada di tempat yang mendengar.


Bulan April
musim eg tukar
sangat berharap dapat pindah
Dan hidup sebagai suami isteri macam
pasangan lain dengan encik suami
#PRAYFOREGTUKAR
#PRAYFORRIZMYRALOVE

I is.......

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

Ffuuuuuuhh!
lama nau tak jenguk blog..muachhh sket.
teringat kat blog, tapi disebabkan kekangan masa..memendam rindu saja la >_<
pasal Bali pun tak ber update lagi..hutang eh mr.blog. nanti i langsai okeyh.
bukan apa..sesaja nak mengabadi kenangan.


Okey..now emy tengah busy dengan sekolah.
menjelang bulan April, emy dah siapkan laporan KPI Linus Prasekolah..yang agak tak berapa memuaskan =_=
Projek terdekat pula adalah gotong-royong Prasekolah.
I is so eksaited hokeyyy
harap dapat kerjasama yang baik dari ibubapa..amin amin aminn!


Perkembangan peribadi..emmmm
tengah tak sihat..kohhkohhhkohh
and baru siap isi eg-tukar
I is nervous plus tawakal hanya pada Yang Maha Pemberi Rezeki.
Laa ila ha illa anta subhanaka inni kuntu minaz dholimin ;)



i is happy!!!
dapat gak update belog harini.
nah gambar cintan cintun seket!

Ready To Go! trip to Bali.

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

Hari ni dah 12 Mac! hari yang ditunggu for our first trip by flight together gituu.  
Sebenaranya emy dah update segala persiapan untuk trip ni ikut check box yang dah disediakan awal-awal.  Tapi kekangan masa dan mood membataskan segalanya :P
banyak hal jadi, satu persatu cabaran dalam kerjaya mula dihadapi. Sabar la blog, kena berkongsi kasih sket :p  


btw! Alhamdulillah semua dah siap! kecuali data roaming ni..tak ghetiiiii. harap jumpa sepupu kat KLIA nanti die tahu la. kalau tak pun tak pe..bercuti tanpa gangguan! iye dakkk..


Bangun pukul 4 pagi nak kemaskan sikit barang lagi..now kena mandi bersiap untuk ke airport Brunei.  Kena gerak awal nanti jalan jam. Singgah KLIA dulu jumpa maksedara then pukul6.30 petang flight ke Ngurah Rai..


Doakan kami selamat pergi dan balik. In sha Allah. As salam.