Kenangan 1 Mac.

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

sempena 1Mei ni nak update pasal cite 1 Mac yang baru sebulan berlalu.
Ekceli bulan Mac tahun ni kan..rasa happiiiii sangat. banyak good things happen dan seronok sangat. Alhamdulillah. Mungkin itu la dinamakan nikmat RINDU.  bila lima bulan tak jumpa encik suami. dapat jumpa sebulan tu..seronok sangatt.

okey..back to the topic
1 Mac yang lepas jatuh pada hari Ahad kan kann..so macam biasa encik husband wish malam tu pastu kawan-kawan wish esoknya. its going usual..and enough to me because my husband is here for me. dah ler anniversary kawen 2x tak sempat celebrate sama..birthday kali ni bio ler melimpah ruah cinta itu kannn. 


Pastu geng-geng kuarters ni plan nak buat barbeque dengan alasan my encik husband ada kat sini. okey..i ikut je la..memang tak syak pape, memang kami ni suka buat makan-makan, berkumpul. serius, i can't dream for more happiness..its really enough when my husband is here. 

Rupanyaa...geng-geng kuarters ni dah order kek dan majlis makan-makan tu memang special to celebrate my birthday and encik husband 10 feb.. terharu sangatttt.. lepas semua wish, encik husband dengan busuk hati nya gi siram i dengan mineral water...waaa..sejuk kot. makan-makan kt bawah open air..malam lak..ishh..basah kuyup malam tu tapi happy ;)


dapat kek hello kitty. cantik sangat, sayang nak makan. tapi sebab kek cheese kegemaranku, habis jugakkk 


  
  baby bambam!

    
birthday tahun ni dapat dua hadiah. yiippii..mmuahhh sayang en.husband.
dapat hadiah ni sebelum bithday lagi..sebab encik suami yang excited nak bagi. bolehh?

sekian cerita hariniii 

Not in a good mood :(

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...


Kadang-kadang bila kita bercakap 
Kita dah tak peduli perasaan orang lain
Yang kita tahu,hanya pasal diri kita sahaja


Kita bahagia, itulah yang kita luahkan
Tanpa sedar orang yang mendengar sedang dalam kesedihan


Macam itula juga bila kita berada di tempat yang mendengar.


Bulan April
musim eg tukar
sangat berharap dapat pindah
Dan hidup sebagai suami isteri macam
pasangan lain dengan encik suami
#PRAYFOREGTUKAR
#PRAYFORRIZMYRALOVE

I is.......

Bismillahirrahmanirrahim...As salam...

Ffuuuuuuhh!
lama nau tak jenguk blog..muachhh sket.
teringat kat blog, tapi disebabkan kekangan masa..memendam rindu saja la >_<
pasal Bali pun tak ber update lagi..hutang eh mr.blog. nanti i langsai okeyh.
bukan apa..sesaja nak mengabadi kenangan.


Okey..now emy tengah busy dengan sekolah.
menjelang bulan April, emy dah siapkan laporan KPI Linus Prasekolah..yang agak tak berapa memuaskan =_=
Projek terdekat pula adalah gotong-royong Prasekolah.
I is so eksaited hokeyyy
harap dapat kerjasama yang baik dari ibubapa..amin amin aminn!


Perkembangan peribadi..emmmm
tengah tak sihat..kohhkohhhkohh
and baru siap isi eg-tukar
I is nervous plus tawakal hanya pada Yang Maha Pemberi Rezeki.
Laa ila ha illa anta subhanaka inni kuntu minaz dholimin ;)



i is happy!!!
dapat gak update belog harini.
nah gambar cintan cintun seket!